beeld en tekst
Communicatie en marketing Breda
communicatie, marketing, Breda, website, brochure, communicatieadvies, webdesign
17663
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17663,bridge-core-2.3.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

beeld en tekst

Pakkende teksten

Of het nu gaat om een website, brochure, magazine of nieuwsbrief.. teksten zijn belangrijk voor wat je wilt overbrengen. Ik werk samen met ervaren tekstschrijvers. Hun teksten raken; ze zijn pakkend, helder en zorgvuldig afgestemd op wie ze te lezen krijgt.

 

Tekst staat niet op zichzelf, maar is onderdeel van een totaal waarin medium, beelden en design samen het effect bepalen van je communicatie-inspanning. Daarom stem ik alles zo goed mogelijk op elkaar af, voor het optimale resultaat.

Opvallende fotografie

Foto’s zijn de ideale manier om bijvoorbeeld je website, brochure, beursstand of social media pagina’s aantrekkelijk te maken. Een foto trekt aandacht, is veelzeggend en wordt goed onthouden.

 

Per dag komen gemiddeld 3000 (!) boodschappen op je af. Een enorme hoeveelheid informatie dus. Het is belangrijk tussen al die informatie op te vallen. En dat moet snel gebeuren. Een paar seconden moeten genoeg zijn om de informatie te onthouden. Een foto onthoud je gemakkelijker dan tekst en kan toch heel veel informatie geven.

 

In samenwerking met professionele fotografen zorg ik voor de juiste foto’s voor ieder communicatiemiddel. We kunnen goed inschatten wat voor beeld de juiste boodschap overbrengt en we zorgen ervoor dat je opvalt!

  • Fotografie

  • Productfotografie
    Bedrijfsfotografie
    Foodfotografie
    Profielfotografie
    Reclamefotografie
Goed doordachte fotografie maakt je communicatie sterker!
Device Frame
Device Frame
Device Frame