websites
Communicatie en marketing Breda
website design, website ontwerp breda
14495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14495,bridge-core-2.3.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

websites

Website B&B Ut Hoeveneind

presenteer je bedrijf professioneel online

Waar je normaal een webdesigner inschakelt voor een mooi design en een webbouwer voor een technisch goed werkende site, neem ik beide voor je uit handen. Ook voor de inhoud van de website, aansprekende teksten en passende beelden, kun je bij mij terecht.

 

Ik maak niet alleen een website voor je die goed bij je bedrijf past, maar denk ook mee over je (online) strategie. Vanzelfsprekend zorg ik er ook voor dat je website gebruiksvriendelijk is en online goed vindbaar.

 

Ik werk samen met verschillende partners, met ieder hun eigen expertise. Deze expertises breng ik samen in jouw website;  techniek, uitstraling en inhoud goed op elkaar afgestemd.

mijn websites

Er komt veel kijken bij een goede website. In overleg bepalen we aan welke eisen je website in ieder geval moet voldoen en welke zaken je aan mij wilt overlaten.

responsive webdesign

Laat je website meebewegen. Laptop, tablet of mobiel? Je website staat er goed op.

SEO en SEA

Goed scoren in de zoekresultaten? Daar zijn verschillende manieren voor. Ik zorg ervoor dat je eruit springt.

hosting en domeinregistratie

Verschillende partijen voor webdesign, hosting en domeinregistratie? Niet handig. Ik regel het allemaal voor je.

Foto's en tekst

Nog geen foto’s of tekst voor je nieuwe site? Ook dit kan ik voor je uit handen nemen.

formaat op maat

Van eenvoudige onepager tot uitgebreide webshop, ik maak de site zo eenvoudig of uitgebreid als jij wilt.

gebruiksvriendelijk

Bezoekers moeten hun weg goed weten te vinden op je website, anders vertrekken ze snel. Ik ga voor optimaal gebruiksgemak.

Werkwijze website

Welke stappen nemen we om tot een goede website te komen?

1. jouw wensen op een rij

Voordat we een website voor je gaan bouwen, is het goed om samen een aantal zaken helder te krijgen, zodat ik goed begrijp wat je nodig hebt. Voor wie en waarom maak je je website? Welke functies en pagina’s moet je website bevatten? Voor deze eerste fase kunnen we samen brainstormen om je wensen en verwachtingen zo helder mogelijk te krijgen. Of ik stuur je een vragenlijst toe, die je zelf thuis kunt invullen. Beide zijn vrijblijvend.

2. PRIJSOPGAVE

Als ik een goed beeld heb van wat voor website je precies wilt, stuur ik je een prijsopgave.

3. planning

Na goedkeuring van de offerte, maak ik in overleg met jou een planning. We bepalen het tijdspad; wanneer is het eerste concept klaar, wanneer ontvang ik feedback op het design en wanneer wordt de site opgeleverd.

4. Bouwers klaar? Bouwen maar!

Nadat je alle materialen (teksten, foto’s, social media links) hebt aangeleverd, beginnen we met de bouw van de website. Na het verwerken van de feedback, lever ik de site kant en klaar op.

5. Oplevering + instructie

Met je eigen login kun je zelf je website bijhouden, updaten of bijvoorbeeld gaan bloggen. Ik geef je uitleg hoe je dit vanuit het cms vanaf nu zelf kunt doen.

Website Herbs & Spices
De belangrijkste content visueel mooi weergegeven en goed vindbaar, zonder dat het design en de techniek het doel van je website overschaduwen.